top of page


Salgsvilkår for www.moonrullepapir.no


Disse salgsvilkårene utgjør en juridisk avtale mellom deg og oss. Ved å besøke og handle på vår nettside samtykker du i å overholde og være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene, må du avstå fra å bruke nettsiden og foreta kjøp på vegne av ditt selskap.

Produkter og Tjenester
Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester som beskrives på nettsiden. Prisene og tilgjengeligheten kan endres uten varsel.

Bestillinger
Når du legger inn en bestilling via våre nettsider, anses det som et tilbud om å kjøpe produktene eller tjenestene. Vi forbeholder seg retten til å akseptere eller avvise slike tilbud etter eget skjønn. Ditt selskap vil motta en bekreftelse på bestillingen via e-post, men dette utgjør ikke aksept av tilbudet, kun en bekreftelse av mottak.

Priser og Betaling
Prisene for produkter og tjenester oppgis på vår nettside. Du forplikter deg til å betale den oppgitte prisen for bestillingen, inkludert eventuelle tilleggskostnader som frakt og skatter. Betaling kan gjøres ved hjelp av de aksepterte betalingsmåtene som oppgis på nettsiden.

Levering
Leveringstider og metoder vil variere avhengig av produktet og leveringsstedet. Vi vil strebe etter å levere produktene innen rimelig tid, men gir ingen garantier for nøyaktige leveringstider.

Eierskap og Opphavsrett
Alle rettigheter til vår nettside og innholdet og produktene eies av oss og er beskyttet av opphavsrett og andre lover om immateriell eiendom. Du har tillatelse til å bruke produktene kun i samsvar med vilkårene som er fastsatt her.

Personvern
Din bruk av vår nettside er underlagt vår personvernerklæring. Ved å bruke nettsiden samtykker du i vår innsamling og bruk av dine  personlige opplysninger i samsvar med vår personvernerklæring.

Ansvarsbegrensning
Vi påtar oss ikke ansvar for tap eller skader som oppstår som følge av din bruk av våre tjenester eller produkter. Vårt ansvar skal uansett være begrenset til kjøpsprisen på produktene og tjenestene våre.

 

Endringer i Vilkårene
Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart ved publisering på vår nettside. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke vilkårene for oppdateringer.

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse salgsvilkårene, ber vi deg kontakte oss. 
 

Sist oppdatert 11. April 2024

bottom of page